Direct inzicht in de planning met een app

De digitale wereld verandert razendsnel, bijna alles kan gedaan worden met een smartphone, tablet of computer en bijna iedereen kan hiermee overweg. Voor meerdere van onze klanten ontwikkelden we een app waarin de medewerkers hun eigen planning kunnen bekijken, de werkopdracht met benodigde werkinstructies kunnen inzien en zelfs hun eigen gemaakte uren kunnen registreren. Makkelijk voor de planners en de medewerkers.

Priotiteiten stellen

Bij veel bedrijven ligt de druk vaak op de planning, oftewel het planbureau. Zij moeten immers de planning volledig sluitend maken. Als zij aan het einde van de dag regelmatig telefoon krijgen van medewerkers die vragen hebben over de planning van de volgende dag, vragen over de werkzaamheden en dergelijke, dan ligt de prioriteit niet langer bij de planning, maar bij het beantwoorden van vragen van medewerkers.

Brainssoftware app bedrijfssoftware

Wat onze klanten zeggen

Met behulp van een app zijn we in staat om de werkdruk van planners te verlichten en planningen naar medewerkers toe duidelijker te maken. Al met al is de app een zeer prettige uitbreiding van de modules van Brains die voor elke klant op maat kan worden gemaakt.
Bedrijf
Naam
Brainsoftware app bedrijfssoftware

Hoe werkt de app

De medewerkers krijgen een wachtwoord en inlogcode zodat ze de dagelijkse planning kunnen bekijken. Waar moeten ze naartoe? Wat is de opdracht? Met welke collega’s werken ze? De vragen die normaal gesproken aan de planner worden gesteld, worden zo met een druk op de knop beantwoord. Alle klussen die staan ingepland kan de planner aanvullen met informatie als adressen, opdrachtgevers, contactpersonen en werkinstructies. Tevens is het mogelijk om bijlagen te koppelen zoals een werktekening en foto’s. Na het afronden van een opdracht vult de medewerker de gewerkte uren in. Het enige wat de planner hoeft te doen is akkoord geven om de uren door te voeren in het systeem.

Download de app