Duidelijk inzicht in je voorraadbeheer

Zakelijk gezien betekent voorraadbeheer de juiste voorraad, op het juiste niveau, op de juiste plaats, op het juiste moment en tegen de juiste kosten en prijs.
Voorraadbeheer biedt u als ondernemer de manier om over de producten die u verkoopt of verhuurt overzicht te hebben en houden. Van opslaan tot verkopen van voorraad, zowel grondstoffen (componenten) als afgewerkte goederen (producten).

Betrouwbaar voorraadbeheer

Weten wanneer u moet bestellen, hoeveel u moet bestellen, waar uw lopende verhuurvoorraad zich bevind, enzovoort. Er zijn veel manieren om je voorraad te optimaliseren. Zo worden er online veel tips en suggesties gegeven. Over hoe je kunt beginnen met voorraadbeheer en om dit voor een klein bedrijf zo goed mogelijk in te richten. Echter kan dit al snel een ingewikkeld proces worden. Als gevolg hiervan stappen veel groeiende bedrijven over naar een app, software of systeem voor voorraadbeheer met mogelijkheden die verder gaan dan handmatige formules. Zo ook Brains Software.

Voorraadbeheer van Brains

Met Brains voorraadbeheer software ziet u waar uw spullen zijn, wanneer ze terugkomen, of er besteld moet worden én hoe het dus met de gehele voorraad staat. In één oogopslag, waar en wanneer u wilt.

Kortom duidelijk inzicht in de voorraadbeheer helpt u:
– Kosten verlagen
– Afhandeling optimaliseren
– Betere klantenservice bieden
– Het voorkomen van verlies door bederf, retouren of diefstal

In een bredere context biedt voorraadbeheer ook inzicht in uw financiële positie, klantgedrag en -voorkeuren, product- en zakelijke kansen, toekomstige trends en meer.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van voorraadbeheer voor uw organisatie? Lees hier meer én vraag vrijblijvend een gratis(!) demonstratie aan.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp